Teollisuusmaalaus

Ermail on jo vuosikymmenten ajan keskittynyt teollisuuden huippulaadukkaaseen pintakäsittelyyn. 

Ermail tunnetaan parhaiten laivojen pintakäsittelystä, mutta maalaamme kaikkea pienimmistä komponenteista isoihin kokonaisuuksiin.Tuotantotiloissamme Eurajoella käsittelemme niin pienet kuin suuret kappaleet aina 80 tn asti. Yli 3000 m2 tuotantotilat, laaja kenttä, sekä varastotilat mahdollistavat suurtenkin kappaleiden tehokkaan sarjavalmistuksen.

Meille tärkeintä on työn laatu ja teollisuusmaalauksessa se vaatii oikean esikäsittelyn. Esikäsittelyssä maalattava pinta puhdistetaan, ja käsitellään siten, että maali jää tiukasti kiinni. Käytämme esikäsittelyssä suihkupuhdistusta kaikilla markkinoilta saatavilla puhdistusmateriaaleilla, mm. teräsrakeella ja luonnonhiekalla., mutta myös nykyaikaista Phenics-järjestelmää. Phenics ei ole käytössä millään muulla pintakäsittely-yrityksellä Suomessa.

Erilaiset ruiskumaalaukset ovat ydinosaamistamme. Suoritamme korroosionestomaalauksia kaikkiin rasitusluokkiin sekä erilaisia palosuojamaalauksia

Suoritamme teollisuuden pintakäsittelyä Eurajoen, Rauman ja Turun toimipisteissämme, mutta myös liikkuvan kalustomme avulla ympäri Suomea.