Toimintapolitiikkamme


Minkä Me lupaamme, sen me myöskin pidämme!


Tuotteen viimeistelyssä luotettavuus on tärkeintä.  Pinta on tuotteen näkyvin osa, jonka viimeistelyn täytyy olla virheetön. Viimeisissä työvaiheissa on myös voitava luottaa aikataulujen pitävyyteen, jotta asiakas saa toimituksen sovitussa aikataulussa.

Me olemme sen luottamuksen arvoisia. Henkilöstömme koostuu pintakäsittelyn ammattilaisista, jotka ovat ylpeitä saadessaan antaa viimeisen silauksen tuotteellesi. Ja me pysymme aikataulussa.

Muuttuviin tarpeisiin vastataksemme koko henkilökuntamme kehittää yhteistyössä jatkuvasti tarjoamiamme palveluita. Olemme investoineet tuotantotiloihin ja laitteisiin tarjotaksemme tarvittavan kapasiteetin laadusta tinkimättä.

Emme tingi myöskään ympäristö- ja turvallisuusasioista. Yrityksemme johto, työnjohtajat ja tuotantohenkilökuntamme ovat sitoutuneet kehittämään työturvallisia toimintatapoja ja edistämään työturvallisuuskulttuuria. Työntekijöidemme, yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on ykkösprioriteettimme.

Toimintamme noudattaa sertifioidun ISO 9001:2015 standardin mukaista laatujärjestelmää, sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä.